Verrassend wonen in Enschede

Op loopafstand van de dynamische binnenstad van Enschede worden twee bijzondere woningen gerealiseerd. Bijzonder in de eerste plaats omdat dit geen doorsnee woningen worden. Maar vooral bijzonder omdat de koper gelegenheid krijgt tot eigen inbrengen. Samen met architect Michiel de Wit wordt naar het perfecte ontwerp gezocht, zodat daadwerkelijk uw droomwoning ontstaat!

De eerste woning, fraai gelegen op de hoek, heeft diverse mogelijkheden. Op de verdieping wordt een fraaie dakterras gerealiseerd, gesitueerd op het zuiden. Hierdoor ontstaat de keuze om het wonen op de begane grond óf op de verdieping te laten afspelen. Heerlijk ontbijten op je dakterras in de eerste ochtendzon. Tevens heeft de hoekwoning op de begane grond voldoende ruimte voor bijvoorbeeld werken aan huis.

Bij de tweede woning komt een royale en besloten tuin. Deze woning krijgt het formaat van een gezinswoning. Op de verdieping zijn, naar keuze twee of drie slaapkamers met een ruime badkamer!

De hoge plafonds in beide woning dragen bij aan een sterke ruimtebeleving en prettige woonsfeer. Daarnaast zal de uitstraling van de woning bijzonder worden door het ontwerpen met de architect.

Een belangrijk uitgangspunt bij de bouw is ook de duurzaamheid en energiezuinigheid. We willen een huis bouwen dat op de toekomst is gericht.

Voor beide woningen is er een parkeerplaats gerealiseerd op de eigen kavel, en komen er twee bergingen / garages voor het stallen van bijvoorbeeld de fietsen of als u uw auto binnen wilt parkeren. Ook handig voor het eventueel opladen van een elektrische auto.

Zoals gezegd biedt het plan vrijheid voor eigen inbreng. Om de woningen nog beter te kunnen afstemmen op uw ruimtebehoefte, verzoeken wij u vriendelijk de enquête in te vullen. Op deze wijze kan vanaf de eerste tekening rekening worden gehouden met uw specifieke wensen.

Creëer samen met de architect uw woning op maat!

Het project

  • Twee ruime en complete woningen
  • Mogelijkheid voor werken aan huis
  • Parkeerplaats op eigen terrein
  • Hoge plafonds voor maximale ruimtebeleving
  • Gelegen op loopafstand van het centrum van Enschede
  • Alle voorzieningen binnen handbereik
  • Individuele berging in de achtertuin mogelijk
  • Energiezuinig door optimale isolatiemaatregelen

Aanmelden

  • Enquête
  • Persoonsgegevens

Enquête